Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Dobrý, ale karmu dát nemůžu, protože není věcí ČD hlášení na nádražích a ani správné směrování cestujících, taky není věcí ČD, že někde padne na 10 dní trať. ČD jen vlastní vlakové soupravy a personál, který je řídí a nic víc, pokud pominu nějakou opravnu, která s tím nesouvisí. Takže pláčete dobře, ale na špatném hrobě, na soupravě běžely stanice tak, jak mají, to je věcí ČD, tak byste měl ČD pochválit, protože díky tomu jste vůbec zjistil co a jak;-).

2 0
možnosti
Foto

Jestli Vy nejste tak trochu smolař.

1 0
možnosti
DN

U té příhody s nástupištěm bych si tipnul, že z vaší strany došlo k záměně nástupiště/kolej. Čili na tabuli bylo správně čtvrté nástupiště, u kterého se nachází šestá a sedmá kolej, zatímco vy jste čekal na třetím nástupišti, u kterého se nachází čtvrtá a pátá kolej. Už jen z toho prostého důvodu, že ve Vršovicích žádné sedmé nástupiště není.

7 0
možnosti
RE

To je také možné, ale posunuté to bylo:)

0 0
možnosti
MK

a to jste jel jen 45min trasu, co teprve Moraváci, kteří se musejí dostat do nějaké díry za Plzeň :-)

1 0
možnosti
RE

...a nechce se jim po D1 a D5, což se taky nedivim:)

0 0
možnosti
BG

To není ani tak věc dopravce jako spíš provozovatele dráhy, tedy SŽ.

7 0
možnosti
HV

Je to tak. Nicméně v lidech je to “za zpoždění může ČD” je zakořeněno velmi, velmi hluboko. Přitom, kdyby v popisované situaci figuroval jakýkoliv jiný dopravce, dopadne to úplně, ale úplně stejně. Prostě vlak (a je jedno zda ČD, Arriva, Länderbahn,...) jede kdy a kam je provozovatel té konkrétní dráhy pustí.

7 0
možnosti
Foto

Pro tebe utrpení, pro mě pobaveníR^;-D Povedenej víkend bez zpoždění!!

1 0
možnosti
RE
MK

Jó, copak České dráhy, to je kapitola sama pro sebe. A když to ještě zkombinujete s SŽDC, máte o zábavu postaráno na hodně dlouho. Jezdím teď pravidelně 3 x týdně trasu Luhačovice-Praha Libeň a zpět a dny, kdy jsme dojeli včas, se dají zpočítat na prstech jedné ruky. A to i při výlukovém jízdním řádu. Ale zase, kde jinde byste zažili tolik srandy?

2 0
možnosti
MK

Panebože, spočítat ;)

1 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 716x
Žít a nechat žít.