Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Romanovo pohlazení po duši:-))

Díky - moc hezká vzpomínka!

1 0
možnosti

Díky Maruško za milou návštěvu!:-)

1 0
možnosti
Foto

Že tys ten black out způsobil schválně? ;-) Pěkný příběh.R^:-):-):-)

1 0
možnosti

Pavlo, to kdybych chtěl, určitě bych na to nešel takhle:-) Díky!:-)

0 0
možnosti
Foto

Romane, hezký příběh;-):-)

1 0
možnosti

Díky Soňo, hezký víkend Vám všem!:-)

0 0
možnosti
Foto

Romane, díky za příběh ze života:-)

1 0
možnosti

Pavle díky za návštěvu:-)

0 0
možnosti
Foto

R^To je krásný, Romane:-)

1 0
možnosti

"Slutet gott, allting gott" se říká u nás, v Německu se říká "Ende gut, allles gut", jestli to má rovnocenný výraz v češtině si teď nemohu naráz vzpomenout, snad Horst coby bilinguální k tomu mohl něco říct, ale "kuchyňsky a s literární licencí přeloženo do češtiny by znělo :"Dobrý konec nás odmění za všechno to, co bylo předtím" no a tady Romane , po těch nekončících trablech byl konec tedy opravdu dobrý, ba z určitého hlediska i záviděníhodný.;-):-)

1 0
možnosti

"Konec dobrý, všechno dobré" ovšem teď jsem si trochu doplnil, že se vlastně jedná o to předtím. Čeština, ač jazyk bohatý občas něco vyjádří poměrně stroze:)

0 0
možnosti

Díky Honzo za čtení. Další den večer už se zase svítilo, no už to nemělo tu "sťávu"(byť "šťáva" už šla):-)

0 0
možnosti
Foto

Romane, sikovky v rukou nás auto-opravářů dokázaly něco podobného. Byli jsme hledaným zbožím široko daleko. Měli jsme často privilegie být tykacími kamarády s lékaři a měli přístup i do jejich rodin. Aspoň já to takhle měl. Zákazník se většinou stal i kamarádem. Někteří tě ale chtěli využívat ke svému prospěchu v kteroukoliv hodinu - i půlnoční... R^R^ CHLAPE, jsi KOLÍK!

1 0
možnosti

Jistě si Horste viděl rozdíl v postavení šikovného řemeslníka mezi bývalým Československem a Německem, u nás na severu řemeslníci status nic moc, holt konkurence jako řemen. Ovšem poslední dobou, asi "díky" plíživé "přesocializaci" společnosti, si už taky pomalu začínáme dobrých opravářů atd vážit. Co mi říkají příbuzní z Česka, tak tam (tedy v ČR) teď údajně sehnat dobrého a spolehlivého řemeslníka není vůbec nic snadného a pokud má člověk to štěstí a takového najde, musí si ho chovat "jako v bavlnce". Tak daleko sme tu naštěstí zatím ještě nedošli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 16,63
  • Průměrná čtenost 716x
Žít a nechat žít.