Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za totáče bylo to rčení parodováno na: "Práce šlechtí, ale socialismus se obejde bez šlechticů:" :-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Romane, mám Feldu a široko daleko v mé rodině či práci je to ten jehorší vůz, který kdo má... Váš článek mě vrhnul trochu v čase zpět, kdy na sídlištních parkovištích před baráky stálo sotva pár aut a nejlepší z nich byla právě ta moje stařičká Felda. Tehdy mi ovšem ani zdaleka neříkala pane... no ono, časy se mění. A čím dál tím více platí upravené úsloví... S poctivostí leda pojdeš. Tím spíš, týká se-li to práce.

1 0
možnosti

Poslední dobou pozoruji, že počet Felicií v naší čtvrti naopak stoupá. I když jsou dnes různé možnosti operativních leasingů na rok za poměrně dostupné ceny, přesto je pořízení starší Felicie stále nejlevnějším způsobem nabytí auta. A jak to kolem nás tady vypadá...nechci předjímat, ale že by lidi dostávali rozum?? Vám tedyR^

0 0
možnosti
Foto

Romane, předně zdravím no a co se týče toho kastování, tady to ještě jde. Znám horší způsoby, jsou hloupé a idiotské. Jinak auto je opravdu jako nástroj a mělo by se tak i brát. Jinak já měl kdysi varťase. Bylo to dobrý auto.

2 0
možnosti

Pavle, díky za komentář, Warťase jsem měl tři, všechno kombíky. Vždycky u něj propadla zadní pružina ramenem zadní polonápravy a než jsem přišel na to, že stačilo pod to podvařit podpůrný ,,jekl" neb ,,vingl", tak jsem furt sháněl ke zbylým SPZ další kus. Nakonec jsem je prodal šmahem všechny i s propadlými pružinami jednomu známému, co měl Wartburga a nechtěl se s ním rozloučit a takto myslel, že bude mít do smrti postaráno o náhr. díly:-)

1 0
možnosti

R^ to kastování, když si dosáhl této pozice, musíš mít nejméně takovéto auto, mne tedy nikdy neoslovilo, prostě vždy to byl jen jeden z dopravních prostředků, který mi pomohl dostat se z místa A do místa B. A používám ho jen, když ho potřebuju, když chci něco většího přemístit, jedu delší vzdálenost, potřebuji se někam dostat rychleji než pěšky či na kole.:-) Jinak přeji Romane, úspěšné "šlechtění", které člověka baví.

1 0
možnosti

Honzo, díky za komentář, hezký víkend!:-)

0 0
možnosti

Jednou mi povídá kámoš, "Ty si vůbec nic nepochopil, ty si ouplně blbej. Copak nechápeš, že když někam nově přijedeš, všichni koukají jakou máš starou a v čem si přijel. Esli sou to oba vraky, tak seš společensky vyřízenej."

No a tak my blbci sháníme nová auta a nový ženský. Dodávka je určitě praktičtější, stejně jako praktická žena. To jsem vlastně řek špatně, protože správná ženská je nadevšecko. Dá se vyměnit dodávka, ale báječnou ženskou neměňte, byť by neměla zrovna euro parametry.

1 0
možnosti

Zdenku, jak Vy to víte?!! Na tohle téma jsem uplně zapomněl. Dokud jsem byl tak nějak volný, tak jsem byl ,,volný" zdálo se i ženskejm. Jak jsem ale poznal moji současnou přítelkyni Jaru, strhla se o mě téměř řež. Měl jsem z toho zase jen bohapustou srandu:-)

1 0
možnosti
Foto

Romane, šlechtí, nešlechtí. Dnešní mladí chtějí být jen manažery, špinit si ruce nepovažují za šlechetné. Blíží se víkend, tak ať se Ti povede!!R^

1 0
možnosti

Horste díky. Nápodobně!:-)

0 0
možnosti
Foto

Zažil jsem podobné reakce, kdy jsem zjistil, že auto jitří vztahy.

To jsem se dozvěděl. V současné době se několik sousedů dívá divně a mají problém s pozdravem. Nevím, jestli je to despekt nebo závist, ale hlavně.... já to neřeším. Je to jejich problém.

P.S.: kdysi před dlouhými lety se říkalo - Práce šlechtí. (s dovětkem) Ale za socialismu šlechtice nepotřebujeme. :-)

2 0
možnosti

Přesně tak, díky za nakouknutí:-)

0 0
možnosti
Foto

J43a81n40a 59M69a88j27o77v15á

14. 4. 2016 18:06

Karma.

A držme se. Práce i toho, jak to vidíme. :-)

2 0
možnosti

Jano díky a hezký víkend!:-)

0 0
možnosti
Foto

R^At si kdo chce co chce rika, at si mamka treba slzy utira, prace proste slechti. Rikal to i Bob, tak to musi byt pravda:-)

2 0
možnosti

Honzo, taky jsem na něj myslel, ale až po tom, co jsem dal Vlka:) Díky a hezký víkend:-)

1 0
možnosti
Foto

R^:-)Tak to už jsme vyšlechtěný až až! Nebo možná nevíme, jak na to?;-D Jo, s autem je to někdy vtipné, půlka lidí se diví, že si držím takový luxus, většina zbytku se zas diví, že mám tak obyčejné, když mám určitě na daleko lepší.8-o

1 0
možnosti

Kláro díky! Auto jako lakmusový papírek nálad společnosti... To jsme to dotáhli!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 716x
Žít a nechat žít.