Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a48r74a 78R90a52n45k

5. 12. 2014 6:31

" Dnes o nás z mé zkušenosti mají v cizině povědomí hlavně díky sportu a to je dobře."

.....ne tak docela, stale je to hlavne ten Havel, i kdyz v posledni dobe "drunk Czech President" a jeho sprostonarodni vyjadrovani sokovalo cely svet (dokonce i Indii). Je fajn, ze uz konecne muzou vsichni cestovat. Ze se to da selat za babku, vi vetsinou ti, kteri se seberou a bud vyjdou z domova peskly a skonci nekde v Santiago de Compostela, nebo az v Laosu. Potkala jsem takove lidi vsude a sama se takovym zpusobem obcas pohybuji.

Dulezity je ten pocit, ze muzeme:-)R^, ze nas nikdo nedrzi jako nevolniky za ostnatym dratemR^

0 0
možnosti

Zdravím Jaro:-)) Už jsem někde psal, že hodnotit celý národ podle politiků je ošemetné. Je to blbost v zemích, kde si je lidi nemohou sami volit. Tam, kde mohou, tam jsou politici vždy takovou ,,vyšší oktávou" lidí samotných. Taky nás znají podle Švejka. ,,Drunken President" nebude zas až tak mimo mísu světového povědomí o nás.

1 0
možnosti

I když váš příspěvek mi vyznívá sympaticky a dala jsem karmu,, ve výčtu "pozitiv" jste zapomně na to hlavní - na svobodu...že už se nemusíte neustále hlídat, abyste neřekl něco nevhodného před "nevhodnou" osobou (ne že by vás za to okamžitě zavřeli - ale zapsali a použili, až by se to hodilo), že už se nemusí rodiče "angažovat" (nejen v KSČ, ale i v SČSP, BSP apod.), jen proto, aby jejich děti měly větší šanci śtudovat, že kromě svobodného cestování můžete také "svobodně" číst co chcete i to, že třeba na v blogu můžete napsat to, co si ksutečně myslíte...tohle všechno považuji ze všech změn po listopadu za tu nejpodstatnější

1 0
možnosti

Máte pravdu. I když zmiňuji to v jiném článku zde:http://enders.blog.idnes.cz/c/400514/Jsme-hrdinove-aneb-kdo-je-sluncem-blogu.html       Takže v povědomí to určitě vedu. Jen úplný závěr zmíněného článku již zcela neodpovídá mému současnému mínění. Za karmu díky:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 174
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 716x
Žít a nechat žít.